06/13/18 07:35
(http://ivo.bg/)

Подсъдимият докладва как върви каскадният тормоз срещу него

Вчера беше отложено второто дело на управителя на Област – София , атакиста Илиан Тодоров, което заведе срещу мен за обида и клевета във връзка с това, че си позволявам да пиша негативни коментари по негов адрес. Следващото заседание по това дело е насрочено за 31 октомври.

По първото дело Районният съд отхвърли всичките му обвинения и го осъди да плати разходите. Очаква се той да обжалва на по-висока инстанция. Както разбрах от двете му телефонни обаждания, за които съм писал, въпросният бил готов да се откаже, но ако му се извиня. Т.е. вече не настоява да ме унищожава с искове за общо 120 000 лева, а “само” да ме унижи морално – нещо, което никой раздразнен от моите критики политик не е постигал. Няма да постигне и той. http://ivo.bg/2018/04/25/атакистът-илиан-тодоров-се-опитва-да-с/

Ако трябва и до европейското правосъдие ще стигна, но няма да се предам при НИКАКВИ обстоятелства. Пиша това специално за него, щом като ме чете колективно със съпартийците си. При разпита им в съда свидетели на неговата  ( атакуваща) защита признаха, че статиите ми са обсъждани в централата на Атака и след това се е стигнало до решението да бъда съден.

Да ви прилича това на дело “от частен характер”?

Покрай появата на свидетелите му в съда стана ясно, че сделката между ГЕРБ и Атака е довела до назначения на атакисти не само в областта на областната администрация ( може да греша за точната бройка, но по мои сведения Сидеров е изтъргувал около 6 броя свои хора на подобни постове в областната администрация). Атакистите са плъзнали и по министерствата, включително във военното. 

“Браво “ на “евроатлантика” Борисов, който с политическата си търговия буквално илюстрира руската подигравка за България като троянски кон на Русия в ЕС и НАТО!

Какъвто и да е крайният резултат, който се отлага във времето, съдебният тормоз срещу моя милост продължава каскадно. В него, както е известно, се включи и самоназначилият се за нещо като велик инквизитор на праведния антикомунизъм Георги Жеков, за когото Николай Колев – Босия твърди, че е доносник на ДС с агентурно име Върбан. Именно доносник, не нещо друго. 

Обвинението е на Босия, а не мое. Подчертавам го като за Жеков, който се прави на журналист, но явно не знае елементарната истина, че цитирането на чужди твърдения няма как да е повод за осъдителна присъда срещу подсъдимия, в какъвто ме е превърнал ( и по този повод).

Дали е вярно, че има провокатор с псевдоним Върбан? Не знам. Знам само, че Босия го твърди, а Жеков му се заканва да го съди в жалбата срещу мен. Само се питам: ако не е вярно, защо наистина досега не е осъдил Босия? Или не смее да застане пред съда по този въпрос, атакувайки мен, че съм му бил причинил заболяване като се защитавам в блога си от от неговата агресия срещу мен и детето ми, ( травмирала 10 годишната ми дъщеря, за което би трябвало аз да го съдя)? http://ivo.bg/2017/10/24/лирично-по-повод-свинщина-срещу-детет/

Нямам представа от родителския му статус, но ако е бил някога родител би трябвало да може да си представи какво означава един баща да бъде унижаван публично пред детето му без да може да се защити пред група от общо 4 мъже, един от които крещи неистово обиди към неговия родител. Това беше групово морално изнасилване на публично място, след което дъщеря ми питаше майка си със сълзи на очи защо някакъв непознат крещи срещу нея, че била “нещастно дете”, макар да не е направила нищо лошо. Тя просто искаше своите пържени картофки, но Жеков й налетя пред десетки смаяни свидетели. 

Второто заседание по делото на Жеков срещу мен е на 27 септември.

Да бъда атакуван от атакисти и от такива, като Жеков, които се опитват да ми затворят устата, за мен е комплимент. За съжаление си плащам за него дори само с факта, че трябва да се занимавам  ( и да занимавам читателите) с техните личности, които не познавам и които дълбоко не ме интересуват. Опитват се да ме тормозят и постигат очаквания минимум, като ме принуждават да си губя времето и да се отбранявам в качеството на подсъдим, в каквото съм принуден да “докладвам” на аудиторията, на която благодаря за подкрепата. 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване