08/23/10 06:12
(http://e-vestnik.bg/)

Седмична астрологична прогноза 23.08 - 29.08 2010

През настоящата седмица  Меркурий  продължава с ретроградното си движение. Повишено внимание при шофиране; възможно е поща да се бави и загубва, трудности при свързването с другите и комуникацията помежду ни. Стартира период, който не е подходящ за преговори или подписване на договори.
Все още стои акцента върху везните, но също и върху овен, козирог и рак, съответно по опозиционна и квадратна връзка (аспектите, които везните правят с тези знаци).
Марс се движи във везни и предполага много прецизни и уравновесени действия (без крайности или необмислени избухвания). Поведението ни трябва да е балансирано, което, естествено, може да се получи единствено съзнателно.
Венера също все още е  в знака на везните (трон или управител се нарича положението й там) и всичко това много силно акцентира върху този знак. Позицията на Венера ни дава възможността през настоящия период да постигаме сравнително леко разбирателство и балансирани отношения с околните, както и активно занимание с изкуство - дали професионално или като хоби, много е важно това да се случва по някакъв начин в живота ни, защото носи своите последствия и те са добри.
И Сатурн продължава ( и още доста време ще бъде така) да се движи в знака на везните, което, като достойнство на планетата се нарича екзалтация и акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.

Слънцето влиза в знака на девата и засяга съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво - физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.
През седмицата луната преминава през знаците водолей, риби и овен и на 24.08 (вторник) в 20.04 ч прави точно пълнолуние. Подходящ за стартиране на диети и финализиране на започнати отдавна дела, както и за изчистване на недоизяснени ситуации.

Понеделник (12-и лунен ден) e ден, в който не трябва да се сърдим и ако някой ни поиска нещо, което е във възможностите ни и е адекватно, да не му отказваме; алтруизъм.
Вторник (13-и лунен ден) – ден за натрупване на информация и нови контакти, добър за корекция на миналото, добре се усвояват лекарства и козметични средства.
Сряда (14-и лунен ден) е ден за физически натоварвания и за начало на важни дела.
Четвъртък (15-и лунен ден ) – внимание! – критичен ден, изкушения, измами; не трябва да бъдем внушаеми и лениви, добре е да се усамотим и успокоим.
Петък (16-и лунен ден) – справедливост и чистота на мислите, действията и думите ни; умереност във всичко.
Събота (17-и лунен ден) – да се внимава за буйства и твърде импулсивни действия; ден за радости и опит за постигане на вътрешна свобода.
Неделя (18-и лунен ден) е ден за пасивност, постене, опити да се освободим от прекомерна гордост и стремеж към обективен поглед върху ситуациите.

Овен
21 март – 19 април

Последна седмица, през която овенът (и хората с асцендент овен) трябва по-активно да насочи вниманието си към партньора (важи и за съдружници, който работи с такива). И да внимава за конфликтни ситуации, да се опита да си взаимодейства градивно и да постигне разбирателство (има сериозни предпоставки и за конфликти, и за разбирателство между тях, но само съзнателното отношение би помогнало да се постигне второто, което е доброто развитие на ситуацията и показва, че знаят какво правят).
С влизането на Сатурн във Везни още веднъж се акцентира темата за честното и съвестно отношение към човека до него, както и отговорно(и за съдружниците).
Сега е подходящият момент да вземат някои важни решения както за здравето и отношението си към ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване