09/12/10 21:35
(http://e-vestnik.bg/)

Астрологична прогноза за седмицата 13.09-19.09.2010

През настоящата седмица  освен Венера, Марс също влезе в  знака на скорпиона. И двете планети са с достойнства на съответните позиции и ни подтикват по един или друг начин да вникваме по-дълбоко в ситуациите, които съпътстват живота ни, защото те си имат причина и ни дават стремеж да търсим истината и идеята за нещата, тъй като скорпионът в по-висшето си проявление е един знак на същността.

Ретроградното движение на Меркурий приключи от вторник нататък вече можем съвсем спокойно да се занимаваме с документи, да водим разговори, да пътуваме и да подписваме договори.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.
Движението на Слънцето в знака на девата през месец септември има отношение към съзнателното ни отношение и стремеж към чистота на всякакво ниво - физическо, емоционално и мисловно, както и за критичност и трезва себеоценка.
През седмицата луната преминава през знаците стрелец, козирог и водолей.

Понеделник (3-и лунен ден) - за концентрация и активна борба с вредните навици, които сме си създали;

Вторник (4-и лунен ден) - носи в себе си както добро, така и изкушение - добре е да се уединим и да помислим върху важни за нас теми и да се опитаме да постигнем яснота за себе си.

Сряда (5-и лунен ден) e ден за защита на принципи и избор на цели.

Четвъртък (6-и лунен ден) - за любов и прошка; да бъдем прецизни в думите си и да направим нещо добро.

Петък (7-и лунен ден) – ден за провокации, но и за молитви,( за тези, които умеят да се молят), както и за получаване на знания.

Събота (8-и лунен ден) - хубав за лечебно гладуване и по-конкретно за чистене на стомашно-чревния тракт.

Неделя (9-и лунен ден) - критичният ден през тази седмица; повишено внимание! – измами, илюзии, лоши сънища. За това е добре да се опитаме да пречистим мислите си и да контролираме поведението си доколкото ни е възможно.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанаров във “Фейсбук

—————————
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване