09/20/10 06:24
(http://e-vestnik.bg/)

Седмична астрологична прогноза 20.09 - 26.09

И през седмицата Венера и Марс продължават да се движат в знака на скорпиона, затова и двете планети са с достойнства на съответните позиции (заточение и трон) и ни подтикват по един или друг начин да вникваме по-дълбоко в ситуациите, които съпътстват живота ни. Те дават стремеж да търсим истината и идеята за нещата, тъй като скорпионът в по-висшето си проявление е един знак на същността. Марс изисква това да се проявява в постъпките и поведението ни, а Венера - в отношенията и стремежа към разбирателство с другите.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) акцентира необходимостта да бъдем по- критични към себе си, по-отговорни и съвестни, както и по- честни.
През тази седмица Слънцето от дева преминава във везни и почти веднага луната, която влиза в овен прави опозиция с него, което ние наричаме още и пълнолуние. Този месец това се случва точно на 23.09 (четвъртък) в 12.15 ч. през деня. Съответно това е период, подходящ за стартиране на диети и финализиране на започнати отдавна дела, както и за изчистване на недоизяснени ситуации.
През седмицата луната преминава през знаците водолей, риби, овен и телец.

Понеделник (10-и лунен ден) - ден за отдих, домашни дела и опити да се наблюдаваме отстрани;
Вторник (11-и лунен ден) е ден с много голяма енергия,  подходящ за молитви, чистене и предпазливост.
Сряда (12-и лунен ден) e ден, в който не трябва да се сърдим и ако някой ни поиска нещо, което е във възможностите ни и е адекватно, да не му отказваме; алтруизъм.
Четвъртък (13-и лунен ден) – ден за натрупване на информация и нови контакти; добър за корекция на миналото; добре се усвояват лекарства и козметични средства.
Петък (14-и лунен ден) е ден за физически натоварвания и за начало на важни дела.
Събота (15-и лунен ден )- внимание!- критичен ден - изкушения, измами; не трябва да бъдем внушаеми и лениви, добре е да се усамотим и успокоим.
Неделя (16-и лунен ден) - справедливост и чистота: на мислите, действията и думите ни; умереност във всичко.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанарова във “Фейсбук

—————————
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване