02/21/11 17:20
(http://www.klassa.bg/)

Показват кафе-машини бижу

Лимитирана колекция от кафе-машини NESCAFE Dolce Gusto с инкрустирани кристали Swarovski Elements ще бъде представена на 24 февруари в Музейната галерия за модерно изкуство, за да отбележи старта на конкурса за студентски проекти в сферата на индустриалния дизайн. Водеща на събитието ще бъде ослепителната актриса Елена Петрова.
За колекцията са създадени 25 машини с неповторим дизайн. Уникалните „бижута” за кафе-специалитети ще бъдат представени единствено в България, създадени от млада българска дизайнерка и изработени в Германия.
Ивона Узунова е на 23 години. От малка има разностранни интереси. Тренира художествена гимнастика, свири на пиано и пее в хор, с който участва в много концерти, не само в България, но и в чужбина. От всичко обаче най-голямо удоволствие й доставя рисуването. През 2001 година кандидатства в Художественото училище по приложни изкуства, където завършва средното си образование и веднага след това започва да се подготвя за изпитите по рисуване в Националната художествена академия. Класира се 1-ва в списъка на приетите студенти.
Завършва висшето си образование през 2010 г., но все още поддържа връзка с преподавателите и приятелите си от университета. Чувства се безкрайно благодарна на всичките си преподаватели от академията, защото образованието, което е получила, не само е развило нейният талант, но й е дало и много възможности за реализация. Най-признателна обаче остава на своя преподавател по рекламен дизайн Теодор Лехо, който е допринесъл за превръщането на таланта й в реални умения.
Няколко месеца след като завършва висшето си образование Ива случайно се среща с екипа на NESCAFE и й се предоставя възможност да покаже уменията си и да реализира първия си художествен проект.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване