03/16/11 00:01
(http://www.klassa.bg/)

N.O.H.A. представят Respect the Menu

Българската публика заслужи удоволствието да бъде първият свидетел, слушател и дегустатор на интригуващия пети албум на бандата N.O.H.A. – Respect the Menu. Събитието е насрочено за 8 април в най-добрия клуб за жива музика у нас – Sofia Live Club. Споделената любов между интернационалната клубна банда Noise Of Human Art и хилядите им български фенове отново ще връхлети София в първите дни на април. След първия концерт на групата в България в края на 2008 г., който разкъса шевовете на Парти център 4 км в столицата, и след едноседмичното им лятно турне по Българското Черноморие през 2009 г. N.O.H.A. доказаха на всички, че са нещо много повече от „изпълнителите на хита Tu Café. N.O.H.A. са банда, разчупваща границите на клубната и лайв сцена, улавяща духа на различни култури.
Представените музикални специалитети и коктейли от Америка, Германия и Чехия ще бъдат щедро поръсени с испанския темперамент и глас на пленителната фронтдама Минерва. За да може София да отговори на заявката за нечувани до момента звукови рецепти, TEREN Music добавя още една взривоопасна съставка – любимеца на българската и европейска бийтбокс сцена Skiller.
Предварителната продажба на билети за събитието стартира в сряда в мрежата на eventim.bg на цена 15 лв. В деня на събитието цената на билетите ще е 20 лв.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване