03/27/11 17:51
(http://www.klassa.bg/)

N.O.H.A. и Skiller със съвместно парче в Sofia Live Club

N.O.H.A. и Skiller ще взривят Sofia Live Club на 8 април с испански вокали, поднесени с много дръм енд бейс, брейкбийт и истинско фламенко звучене. Минерва, Шеви, Тобиас, Тим и Йохан от интернационалната банда вече се готвят за срещата си с нашата публика.
Специално за българските си фенове Минерва Перез сподели: „Непрекъснато се стремим да обогатяваме звученето си. Вероятно фактът, че Noise Of Human Art обединява музиканти от различни краища на Европа, та дори Америка, ни прави по-интересни и отличими и не ни позволява да се ограничаваме стилово – отворени сме към всичко, което ни вдъхновява. Затова новият ни албум ще изненада много от феновете.” Във връзка с това Минерва допълни: „Колаборацията ни със Skiller се роди именно поради тази причина – бяхме впечатлени от него по време на турнето си в България, решихме да опитаме да направим нещо заедно, импровизациите пораждат страшно много нови идеи. Впоследствие го поканихме на един от концертите ни в Прага и, повярвайте, реакцията на публиката беше повече от позитивна!” Организаторите на събитието пък споделиха, че участието на Skiller ще е и един от най-изненадващите моменти на вечерта, тъй като заедно с N.O.H.A. ще представят парче, специално подготвяно за концерта в България.
Нощта на 8 април се очертава като доста богата откъм качествена музика, тъй като присъствието си на събитието потвърди и Деси от Phuture Shock, която ще топли публиката на клуба преди изпълнението на N.O.H.A.
Билети за концерта на N.O.H.A. могат да бъдат закупени на цена 15 лв. онлайн от eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg, както и от касите на трите компании в цялата страна. В деня на събитието цената на билетите ще е 20 лв. и ще се продават единствено на входа на клуба.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване