03/30/11 15:56
(http://www.klassa.bg/)

БФС умува как да процедира с лиценза на ЦСКА

Заформя се нов скандал в българския футбол. Става въпрос за спора с дълговете на ЦСКА към „Сливен“, който има пряко отношение към лиценза на армейците за новия сезон. Крайният срок за подаване на документи за лиценз на българските клубове е днес, 31 март, като дотогава всички взаимоотношения между различни отбори, играчи и институции трябва да бъдат уредени. Не така обаче стоят нещата според почетния президент на „Сливен“ Йордан Лечков, който, както е известно, във вторник се закани, че ако ЦСКА не му плати дължимите 420 000 лева до днес, армейците няма да получат лиценз.
От "Борисовата градина" контрираха, че това няма да стане, тъй като имат забрана от съдия-изпълнителя Милен Бъзински да превеждат пари по сметките на „Сливен“ - т.е. няма да платят на Лечков, тъй като според ръководството на ЦСКА по този начин се нарушава законът и „червените“ могат да бъдат подведени под съдебна отговорност. Армейците стигнаха дори по-далеч, като обявиха, че няма да търпят изнудване от страна на БФС по този въпрос. От целия този спор стана ясно едно - към този момент БФС няма никаква представа как да реши случая, тъй като всяко решение на съюза, каквото и да е то, ще предизвика огромно напрежение в родния футбол.
Единственото хубаво за „червените“ фенове е, че стадион „Българска армия” получи „разрешение да приема домакинските мачове на ЦСКА от А група”. Така се слага край на всички процедури по пускане на спортното съоръжение в употреба, за да приеме срещите на „червените” от вътрешното първенство.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване