04/05/11 17:26
(http://www.klassa.bg/)

Букмейкърите на Острова залагат, че Берлускони ще бъде оправдан

Английските букмейкъри са убедени, че премиерът на Италия Силвио Берлускони ще бъде оправдан по процеса „Руби“, започващ днес. Британският букмейкър Виктор Чандлер, който от няколко седмици стартира тези залагания, дава 3,00 коефициент, че Берлускони има вина за връзки с непълнолетна, срещу 1,33, че ще бъде оневинен.
Вчера в.“Кориере дела сера“ публикува записите на телефонни разговори между премиера и три жени. Неговият телефон не може да бъде подслушван без разрешение на парламента, но телефоните на момичетата са били следени законно. Записите са прибавени към документите от делото от 20 000 страници. Съдът ще разгледа показанията на 33 момичета, повечето старлетки, стремящи се към тв изяви, за които обвинението твърди, че са били платени от Берлускони, за да правят секс с него. Самата Руби – прякор на мароканската танцьорка Карима ел-Махруг, е била на 17 г., когато това й се е случило, а сексът с момиче под 18 г. е престъпление в Италия. Берлускони също трябва да обяснява защо е наредил на полицията в Милано да освободи Руби, задържана там за кражба на гривна за 3000 евро.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване