04/27/11 11:00
(http://glasove.com/)

Бившата адвокатка на в. „Уикенд” Миглена Димитрова: Подозирам участие на вестника в пренареждането на пазара на дрога в София

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} От няколко месеца в интернет освен официалната страница на Алексей Петров съществува профил и на Алексей Петровий. През последните четири-пет седмици на стената на Алексей Петровий са публикувани неприлични думи, закани и обиди към „адвокат Меги” и към висш магистрат. В последния си брой в. „Галерия” съобщава, че „адвокат Меги” всъщност е юристката Миглена Димитрова, която е съпруга на бившия депутат от СДС и настоящ икономически съветник на президента Първанов Венцеслав Димитров. Изданието публикува интервю с Димитрова, която твърди, че зад профила Алексей Петровий във Фейсбук стои криминалният репортер на в. „Уикенд” Димитър Златков, който е брат на Мартин Радославов, издател и главен редактор на седмичника. „Димитър е основният автор на „Уикенд” по крими тематиката. Неговите информатори са от ъндърграунда – дилъри, сводници. Златков пише от месеци срещу сериозни играчи на този пазар. Срещу Таки, срещу Сако. Тези хора сега се разследват. Образувани са дела срещу тях. Имат и наложени мерки. И какво виждам аз? Дрога пак си се продава. Само босовете се смениха. Не е ли логично да подозирам участие на вестника в пренареждането на пазара на дрога в София?”, заявява Димитрова в интервю за в. „Галерия”.
Публикувана на 04/27/11 11:00 http://glasove.com/article-13439.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване