05/31/11 22:07
(http://radiomilena.com/)

На върха три поредни уикенда

Три поредни уикенда талантите на Поморие бяха на върха на провелите се  турнири  по спортни танци.

На 14 май се проведе Откритият турнир и Купа България – Казанлък, организиран от КСТ „Роза” и БФСТ. В клас 9Е Никола Илиев и Ивон Дерменджиева се класираха трети и веднага след тях на четвърто място Станислав Иванов и Елена Севастиянва. Абсолютните фаворити Марио Георгиев и Елеонела Горанова не отстъпиха и този път първото място и се окичиха със златните медали.
На Купа България Марио и  Елеонела постигнаха много голям успех като се класираха пети на латиноамерикански танци и пети на стандартни танци.

На 21-ви май се проведе Откритият турнир за купата на град Чирпан, организиран от Българска Федераця по спортни танци и КСТ „Загора Данс 2005”. Турнирът се проведе в спортната зала на СОУ “В. Левски” гр. Чирпан. Общо 60 танцови двойки премериха сили, като бяха оценявани от 13 членно жури.Никола Илиев и Ивон Дерменджиева тук заеха второ място, Станислав Иванов и Елена Севастиянва шесто, а Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова в клас 11Д стечелиха купата за първо място, Добри Петров и Лора Трендафилва в клас 15С заеха 3-то място.

На 29 май в град Стара Загора поморийските танцьори се завърнаха с 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов медали. Никола Илиев и Ивон Дерменджиева заеха 3-то място,  Марио Георгиев и Елеонела Горанова- второ, а Добри Петров и Лора Трендафилова- трето. В клас 11Д Мариян Кусев и Десислава Трифнонова след дълда пауза се завърнаха за върха и спечелиха първо място.

След множеството победи децата продължават своята подготвка за предстоящите турнири в Каварна, Варна и Държавния Турнир в град София , които ще се проведат през месец юли.

Bookmark/Favorites Svejo Google Bookmarks Delicious StumbleUpon Facebook Сподели

Публикувана на 05/31/11 22:07 http://radiomilena.com/news/?p=12529
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване