06/08/11 20:41
(http://www.cross-bg.net/)

Антони Гълъбов: Лутането относно темата на вота говори за липса на всякаква политическа отговорност пред реалните проблеми на българското общество

София /КРОСС/ В ефира на Радио К2 социологът и университетски преподавател Антони Гълъбов коментира днешната реакция на лидера на ПП Атака:" Ако договорите за лоялност, които са съдържали в себе си и условия за поръчителство към кредити в офшорни кампании бъде предмет на едно сериозно разследване, което да докаже изнасяната инофрмация, мисля че става дума за много тежък скандал, който не може да се подцени. Не изключвам възможността днешната реакция на г-н Сидеров да има връзка с това развитие." Според него при един вот на недоверие в сферата на сигурността, ориентиран директно към фигурата на г-н Цветанов, Атака или ще се въздържи или част от народните представители биха подкрепили вота, а ако става дума по-скоро за финансовата и социалната политика на правителството по-скоро Атака ще подкрепи кабинета.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване