06/08/11 16:56
(http://radiomilena.com/)

Нов клип на „Soundfull”

Клип на парчето „Face the crowd” представи бургаската рок – алтернатив група „Soundfull” в бар „Роял”. Да видят за първи път новото видео се събраха приятели на групата, музиканти и участници в клипа.  „Face the crowd” е създадена през 2010 година. Текстът е написан от Делян Мутафчиев, който бе част от бандата в първите й години. Музиката е композирана от фронтмена Димитър Трендафилов.
Клипът е изработен в студио „Ателие 056” от Красимир Марчев – Marchello, който е и режисьор, оператор и стилист на продукцията. Marchello е автор и на авангардния костюм, с които е облечен вокалът на групата Димитър Трендафилов. Визията на видеото напомня чудноват и мрачен, странен сън. Той граничи със сюрреализма и с артистичната си приказна импресия докосва всички сетива. Зрителят ще може да усети дори мрачния аромат на призрачната гора, сподели при промоцията в бар „Роял” режисьорът на видеото. Антония Паскалева, балерина от бургаската опера, се изявява в главната женска роля в клипа. При представянето тя сподели, че нито за миг не се е поколебала да се включи в проекта.
Промотирането на клипа ще продължи при участията на „Soundfull”  в страната. До края на годината предстои издаването на дебютния албум на групата.
Линк към видеото:

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/08/11 16:56 http://radiomilena.com/news/?p=12775
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване