06/19/11 18:54
(http://www.klassa.bg/)

129 000 лева платил Стависки на Мануела

129 000 лева е превел по дарителската сметка на Мануела Горсова Максим Стависки. Това съобщи вчера самият спортист в предаването „На четири очи“ по Нова телевизия. От тях 90 000 лева били обезщетение по делото, като 80 000 той превел още след края на процеса на първа инстанция.
Стависки платил и над 8000 лева разноски по делото, заведено от семейството на Мануела срещу застрахователната компания „Дженерали Застраховане", което те загубиха на първа инстанция в началото на миналата седмица. Той бил много изненадан, когато научил за съдебното решение, че Мануела трябва да плати 21 000 разноски и още на следващия ден дал половината сума. На семейството на загиналото момче Петър Петров Стависки е превел около 250 хил. лева, каза още той. „Не съм участвал в този процес, нищо не съм искал“, категоричен беше фигуристът.


Застрахователите отказаха 12 120 лв. от Мануела

„Дженерали Застраховане" АД публично се отказва от средствата, които съдът автоматично е присъдил да заплати Мануела Горсова в размер на 12 120 лв. Това съобщиха от компанията. Застрахователите обявиха, че никога не са изисквала тези средства и не са имали намерението да ги приемат предвид тежкото състояние на Мануела и трагедията, която изживяват нейните близки. „Уверяваме Ви, че компанията ще изпълни всички свои задължения като застраховател по отношение на разходите, които предстои да бъдат направени за бъдещото лечение на Мануела с единственото условие, че те са доказани с документи“, се казва в още в съобщението на „Дженерали Застраховане“ .
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване