06/23/11 08:53
(http://radiomilena.com/)

Гребенаров честити празника на служителите в държавните институции

Областният управител Константин Гребенаров поздрави служителите на всички държавни структури на територията на област Бургас по повод професионалния им празник – 23 Юни – Ден на служителите в държавната администрация. Празникът е обявен от ООН през 2002 година за Международен ден на държавната служба, а в България с Решение на Министерски съвет се чества от 2006 година. Губернаторът изказа благодарност към всеки един от тях, като им пожела въпреки трудностите, които срещат в работата си, да продължат да изпълняват задълженията си професионално, добросъвестно и безпристрастно, за да се укрепи общественото доверие към държавните институции.

Гребенаров поздрави и служителите от своя екип, призовавайки ги и занапред да провеждат държавната политика в интерес на гражданите, както и да представляват институцията – Областна администрация Бургас, по възможно най-добрия и достоен начин. В заключение губернаторът пожела здраве, борбеност и късмет на тях и семействата им

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/23/11 08:53 http://radiomilena.com/news/?p=13277
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване