06/28/11 14:57
(http://www.klassa.bg/)

Ставрев каза: "Карайте внимателно!"

Театър „Българска армия” се присъединява към кампанията „Всички ние на пътя – звездата си ти”, инициирана от евродепутата Илиана Иванова, със съдействието на „Пътна полиция” и под патронажа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Към повишена предпазливост и внимание ще бъдат призовавани зрителите в последните за сезона представления - „Сега или никога” (на 4, 8 и 13 юли от 19.00 ч), от познатите като семейство Ставреви от „Стъклен дом” Стефка Янорова и Красимир Ранков и актьорите Ярослава Павлова и Веселин Ранков.
„Карайте внимателно. Спазвайте правилата за движение по пътищата и не бързайте да се качвате горе, при звездите”, апелира Красимир Ранков, един от посланиците и лицата на кампанията за запазване живота по пътищата. „Група PIF имаха песен „Не спя” – това за мен е идеята за отговорността на пътя. Да не заспиваме. Да не позволяваме на високата скорост да ни приспи”, каза Ярослава Павлова.
„Да останем с широко отворени очи, за да не приспиваме живот по пътищата”, ще приканва екипът на „Сега или никога” във всяко представление.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване