06/29/11 11:51
(http://www.cross-bg.net/)

Цветан Симеонов: БТПП няма да се съгласи със социални мерки, които не са съобразени с нарасналата производителност на труда

София /КРОСС/ Цифрите, които са посочени в законопроекта щяха да са по- удовлетворителни, ако за преразпределителната роля на бюджета имаше ограничение от 35% така, както беше заложено в икономическата програма на ГЕРБ. Това каза по време на заседанието на Комисията за промяна на Конституцията председателят на УС на БТТП Цветан Симеонов. "Г-н Иван Искров ме улесни с неговото изказване, че какъвто и да е било дефицит заложен като възможност е нещо неприемливо за бизнеса. Ние бихме искали и за в бъдеще състоянието на бюджета да бъде възможно най-близко до балансираното", заяви той. "Разбирам затрудненията, слушайки сега дискусията, тук вероятно тези по-високи цифри са наложени от намерението да се търси консенсус или по-широка подкрепа за предложението", добави Симеонов.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване