07/05/11 15:07
(http://radiomilena.com/)

Ръководството на ФК „Етър“ внесе жалба в съда за баража със „Светкавица“

За внесена в Районната прокуратурата във Велико Търново жалба във връзка с играния на 17 юни бараж срещу „Светкавица“ Търговище за влизане в „А“ група, съобщи прокуристът на ФК „Етър 1924” Стефан Атанасов. Ръководството на виолетовия клуб има съмнения за симулативна игра на част от футболистите в срещата и ще разчита проверка на прокуратурата да изясни ситуацията около загубения важен двубой.

Тимът от Велико Търново загуби баража на стадион „Хаджи Димитър“ с 3:1 пред 1 200 зрители, близо 800 от които от Велико Търново.

 

Любопитен развой претърпяха и коефициентите за мача в букмейкърските къщи, след като първоначално този за победа на „Светкавица“ бе доста по-висок от този на „Етър“, но до мача продължи сериозно да пада, което означава залози за успех на тима от Търговище.

От клуба се надяват, че прокуратурата ще разнищи залозите и ще стане ясно, кой какви суми е получил след изиграването на мача. Съмненията са към група пет-шест основни състезатели.

/КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване