07/05/11 17:56
(http://www.klassa.bg/)

Според БСП управляващите върнали държавата с 10 години назад

За две години ГЕРБ върнаха България с десет години назад – като обществени отношения, насаждане на омраза, разбиване на институциите и социално-икономическо положение на хората. Такава равносметка направи вчера лидерът на БСП Сергей Станишев за половината от мандата на правителството. Според Станишев, двете години управление на ГЕРБ са белязани от некомпетентност, лобизъм, конфликт на интереси, полицейщина и ежедневно нарушаване на гражданските права.
Приказките, че ГЕРБ са спасили страната от гръцки сценарий, могат да се родят само в съзнанието на някой, който изобщо не разбира къде е била България и къде се намира сега, коментира Станишев. По думите му, днес страната ни е много по-близо до гръцкия сценарий, отколкото преди две години, защото фискалният резерв е изяден, а държавният дълг нараства. Станишев смята, че управляващите са неспособни да се справят с кризата, както и да изпълнят собствените си обещания.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване