07/10/11 17:39
(http://www.klassa.bg/)

Променят движението в София заради посещението на турския президент

Във връзка с посещението на президента на Република Турция Абдулах Гюл у нас до утре (12 юли) се въвеждат промени в организацията на движение, съобщиха от пресцентъра на Столична община.
До отпътуване на делегацията се забранява паркирането на паркингите пред хотел „Шератон София Хотел Балкан”.
Забранява се паркирането и от 7.00 до 10.30 ч на 11 юли на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и ул. „11-ти август”. От 8.00 ч на 11 юли до отпадане на необходимостта се забранява спирането на площада пред музей Боянска църква. От 8.00 ч на 11 юли няма да се спира и в района на център за обществена подкрепа „Св. София” на ул. „Гюешево”.
От 8.00 ч на 11 юли до отпадане на необходимостта се забранява влизането на автомобили на ул. „Будапеща” между бул. „Кн. Александър Дондуков” и хотел „Арена ди Сердика”.
От 8.30 до 10.30 ч на 12 юли се забранява влизането на автомобили в двете посоки по ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и ул. „11-ти август”. От 8.00 ч на 11 юли до приключване на мероприятието по ул. „Будапеща” между бул. „Кн. Александър Дондуков” и хотел „Арена ди Сердика”. От 11.00 до 12.30 ч на 11 юли по ул. „Гюешево” с изключение на колите на градския транспорт по необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване