07/18/11 14:28
(http://www.klassa.bg/)

"Литекс" е суперфаворит срещу черногорския "Могрен"

Тимът на „Литекс” е суперфаворит в мача реванш от II предварителен кръг на Шампионската лига срещу „Могрен”. Двубоят е днес от 20,00 часа на модернизирания градски стадион в Ловеч. Австрийският букмейкър bet-at-home.com приема залози за победа на българите при коефициент 1,15. Хиксът се котира с 6,25, а успех на гостите с 12.00. bet-at-home.com ще раздаде 10 ваучера по 100 лв. за всички български играчи, ако „Литекс” влезе в групите на Шампионската лига. Първият мач между двата тима в Подгорица завърши при резултат 2:1 за българския шампион. В следващия предварителен кръг на ШЛ „оранжевите“ ще играят с победителя от двойката „Сконто“ - „Висла“. По 3 лева ще струват билетите за желаещите да наблюдават двубоя с тима от Черна гора.
Според запознати пък китайската автомобилна компания "Грейт Лоу" е готова да влезе в акционерното дружество на „Литекс", ако отборът се класира за груповата фаза на Шампионската лига. За това се загатна още преди месец по време на автомобилното изложение в столичния Интер Експо център. Мачовете от най-комерсиалния турнир ще съвпаднат с появата на пазара на първите автомобили от китайската марка, които ще излязат от поточните линии на завода в Баховица. Целта е ловешкият клуб да се включи в рекламиране на името на компанията. По този начин „Литекс“ ще се превърне в нещо подобно на „Волфсбург", който промотира „Фолксваген“ или „Щутгарт“, който представя „Мерцедес“. Както е известно, собственикът на „Литекс“ е съсобственик на автомобилния завод край Ловеч. Той води и преговорите за евентуалното разширяване на отношенията между "Грейт Лоу" и "Литекс Комерс" в други икономически сфери.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване