07/24/11 07:09
(http://radiomilena.com/)

“Бургас и морето” започва на 30 юли

Любимата на много зрители екранна двойка от „Пълна лудница“ ще води фестивала „Бургас и морето“. Чаровната Мария Игнатова и бургазлията Димитър Рачков ще озарят сцената на Летния театър в нощта на 30 юли. С какви реплики ще разсмеят публиката, засега знае само Пейо Пантелеев, под чието перо е излязъл сценарият на събитието, съобщава БургасИнфо.
Сред звездите, които ще извисят гласове са Мариана Попова и Георги Христов, който  е председател на журито. Организацията е поверена на композитора Красимир Гюлмезов, също от Бургас.
След ретроспективния концерт миналата година, 29-то издание на фестивала го връща към конкурсния му характер.
„Бургас и морето“ ще се излъчва на запис, затова отпада и sms-гласуването, с което публиката даваше глас за своя фаворит. Сега зрителите в Летния театър ще дават своя вот на място, като пишат името на изпълнителя на листче. Изпълненията ще са изцяло на живо, за което ще помогне и оркестърът от 20 музиканти.
Борбата ще е между 13 песни, подбрани от общо  96. На сцената наравно ще излязат както известни изпълнители, така и прохождащи таланти. Ще чуем  Роси Кирилова, Искрен Пецов, Кристина Димитрова,  Маргарита Хранова и Денислав Новев, Георги Дюлгеров, Пламен Ставрев, Александър Байчев, Ива Ралчева, Дамян Попов, Галя Ичеренска,  Димитър Атанасов,  Мина Пенкова  и група „Попърс“.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване