08/04/11 16:55
(http://www.klassa.bg/)

Откриват безплатен супермаркет в Будапеща

В унгарската столица Будапеща ще бъде открит първият безплатен супермаркет за мостри, пише в. "Кориере дела сера". От него можеш да си вземеш, каквото си поискаш, без да платиш. В замяна обаче си задължен да дадеш мнението си за продукта, предаде БТА. Това е уникален магазин, един от малкото в света, в който можеш да си излезеш с пълна количка и с пълен портфейл, пише изданието. Ще бъдат предлагани мостри на всякакви стоки - козметика, прахове за пране и хранителни продукти, в зависимост от месечните търговски промоции.
За да пазаруваш в безплатния супермаркет, е необходимо само едно условие - да се запишеш и да ти издадат членска карта, която е с годишна давност и ще се получава срещу 5 евро.
Крайната цел на безплатния магазин е да се изгради трайна консуматорска група, която на свой ред, от уста на уста, позитивно да пропагандира новата стока. Също така, благодарение на обратната връзка с магазина, ще бъдат подобрени качествата на предлагания продукт според изискванията на клиентелата. Едва тогава той ще бъде пуснат в големите молове и търговски вериги.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване