08/12/11 17:00
(http://radiomilena.com/)

Волейбол: България би Чехия с 3:0

България победи категорично Чехия на старта на първия волейболен турнир в новата спортна зала „Арена Армеец“, предаде  Информационна агенция КРОСС. Българските волейболисти се наложиха над чешкия тим с 3:0 гейма пред над 6000 зрители. Тимът на Радостин Стойчев се наложи в отделните части с 25:21, 25:17 и 25:18 за по-малко от час и половина.
Треньорът на българския тим заложи на разпределителя Андрей Жеков, Матей Казийски, блокировачите Виктор Йосифов и Теодор Тодоров, Методи Ананиев, либерото Владислав Иванов и капитана Владо Николов.
В игра за кратко се появи и Валентин Братоев, който лекуваше контузия. Диагоналът Цветан Соколов се отчете с единична блокада в края на втория гейм, а в средата на третия се появи на терена на мястото на Цветан Соколов.
Българските волейболисти водеха в резултата през цялото време на срещата и показаха завидна игра на всички компоненти, осолено на блокада и в защита. Чехите заложиха на силен сервиз, но това не им донесе успех. Седмият играч за нашия тим бе невероятната публика. От средата двубоят изгледа и премиерът Бойко Борисов.
Турнирът е тристранен, като в него участва и Франция, който срещаме в неделя. Утре е мачът между Чехия и Франция. Състезанието е част от подготовката за Европейското първенство, което ще се проведе в Австрия и Чехия.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване