08/22/11 16:12
(http://www.klassa.bg/)

N-JOY е тоталният лидер в ефира на България

Едва месец след отбелязването на петата си годишнина, N-JOY категорично доказа, че е тоталният лидер в радиоефира на България. Безкомпромисните първи позиции в най-широк спектър от възрастови групи нареждат N-JOY като безспорния фаворит на радиослушателите в България. Това сочи изследването за изминалия месец юли на слушателските аудитории в страната, проведено от GARB Audience Research Bulgariа.
N-JOY e най-слушаното радио, като се нарежда на първо място за слушателите на възраст между 15 и 25 години, 18 и 36 години, 25 и 45 години, жени между 18 и 36 години, мъже между 18 и 36 години и 25 и 45 години, както и в групата на слушателите на възраст между 36 и 45 години. N-JOY е единствената радиостанция в страната, която е посочена за фаворит от най-широк спектър слушателски аудитории.
На 1 юни тази година най-голямата музикална радиоверига в България отбеляза своята пета годишнина и раздаде много награди на слушателите си в специалната игра „5 години радио N-JOY”, а на финала изпрати слушател от Пловдив на едноседмична all inclusive лятна почивка в курорта Св. Влас. Специални пожелания по повод празника на N-JOY отправиха Емо Чолаков, Любо Нейков, Миленита, Спенс, Лора Крумова, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Яна Маринова, Гена Трайкова, Калин Врачански, Миро, Румънеца и Енчев и др.
На голям интерес се радва и промоцията през август N-JOY Summer Hits Top 20, в която до момента над 11 000 фенове са посочили своя фаворит между селектираните от радиото 20 най-горещи летни хита. Деветима от всички гласували за летен хит в класацията на N-JOY ще получат вкусни награди в края на месеца.
Със светкавична скорост новото сутрешно шоу „Инспектор N-JOY” печели интереса на слушателите със страхотна музика, неподправен хумор и атрактивни награди.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване