08/29/11 18:08
(http://radiomilena.com/)

Първо място за Десислава Трифонова в конкурса „Мини крал и кралица“

30 деца от Украйна, Франция, Русия, Казахстан, Турция, Южна Африка и България стигнаха до финала на 12-тото издание на Международния културен детски фестивал „Мини крал и кралица – Свят’ 2011″.
При момичетата от 4 до 8-годишна възраст третото място грабна очарователната Наталия Занева от България. Гран при в същата възрастова група при момчетата завоюва Роман Руменов – също представител на нашата страна.
Българското участие продължи със спечелване на първото място при 10-12-годишните дами. С титлата се окичи Десислава Трифонова от Поморие.
В следващата възрастова група – 13-15 г, българката Симона Манолова се нареди на почетното второ място.
Супер Гран при в конкурса „Мини крал и кралица – Свят’ 2011″ спечели Шанел Морел от Франция.
Фестивалът тази година се проведе с подкрепата на Община Бургас.
В продължение на седмица участниците опознаха българското село, наблюдаваха народни2-LKQW обичаи и се запознаха с нашите традиции. Претендентите се срещнаха отблизо с деца, лишени от родителски грижи, на които подариха много подаръци. Имаха и вечер на приятелството в Караоке бар.
Освен това всички участници заснеха професионална фотосесия на пясъчните фигури в Бургас, представиха се като топмодели и показаха своите таланти. Направиха парад на страните-участнички по центъра на Бургас, като се представиха с национални носии и дефилираха с официални костюми.
15 -членно международно жури определи фаворитите във всяка възрастова категория, информира gramofona.com.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване