09/20/11 16:57
(http://www.klassa.bg/)

Голф елитът идва на Европейския УниКредит шампионат в Правец

Правец ще посрещне голф елита на Европейския УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти. Първенството на Стария континент ще бъде официално открито от премиера Бойко Борисов на 26 септември от 17,00 часа. В уникалното за Източна Европа събитие, което се организира благодарение на генералния партньор УниКредит, ще участват 60 топпрофесионалисти от над 30 държави - членки на PGA (Професионалната голф асоциация) от Европа. Участниците на игрището на голф клуб „Правец” са излъчени след квалификации на национално ниво сред общо над 20 000 клубни професионалисти от цяла Европа.
Състезанието се провежда в четири рунда по 18 дупки в продължение на четири дни. Преди шампионата ще бъде проведен отборен UniCredit ProAm турнир. Отборите в UniCredit ProAm-а се състоят от 3-ма аматьори и един професионалист и на прaктика дава на родните голф играчи уникалната възможност да играят рамо до рамо с най-добрите клубни професионалисти в Европа. Победителите ще бъдат ясни на 29 септември на специална церемония на откритото през май тази година игрище на голф клуб „Правец”. В състезанието ще вземат участие големите звезди на европейския голф, имена като Крейг Гудфелоу, Кристофър Гил и Саймън Едуардс от отбора на Англия и Ирландия.
Европейският УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти, който е под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов, е турнир от голямо значение за европейския професионален голф. Впечатляващият награден фонд от 60 000 евро гарантира изключително високо ниво на игра.
Освен генералния спонсор на събитието УниКредит Булбанк международни компании като „Рено-Нисан България“, „България еър“ и други корпоративни партньори подпомагат провеждането на тази наистина стойностна проява.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване