06/20/12 19:09
(http://www.klassa.bg/)

Правец в очакване на старта на Европейския УниКредит шампионат по голф

Преследването за желания “паспорт” за Правец е вече в ход сред националните квалификации на ПГА (Професионалната голф асоциация) в цяла Европа и списъкът на играчите вече започва да се оформя.
Целта на търсещите достъп до голф игрището в Правец е второто издание на Европейски УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти, който ще се проведе на игрището на Pravets Golf Club oт 16 до 20 септември 2012 г. и също така честта да представляват страната си индивидуално в надпреварата за европейската корона. Няколко държави, сред които Австрия, Дания, Франция, Хонконг, Италия, Малта и Португалия, вече осъществиха своите квалификации и скоро ще бъдат обявени имената на представителите им, както и на останалите, които ще се присъединят за победния удар към европейска титла, притежание в момента на португалеца Уго Сантош. Финландия, Гърция, Словакия и Канада планират да проведат своите квалификации преди края на юни, a oстаналите ще ги догонят бързо през юли. Това е положителен знак, че Европейският УниКредит шампионат по голф за клубни професионалисти вече е задължително събитие за елита на клубните и обучаващи професионалисти на Европа.
Друг значим знак за качеството на шампионата е скорошната квалификация на Пол Веселинг от PGA Seniors Tour, който е един от спечелилите шампионата преди няколко години в Певеро, Сардиния.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване