09/26/11 15:41
(http://www.klassa.bg/)

Бербатов ще разваля антирекорд срещу "Базел"

Българският нападател Димитър Бербатов е изправен пред голов антирекорд. Голмайсторът на английската Висша лига за миналия сезон ще затвърди най-лош голов старт от осем години насам, ако тази вечер не се разпише срещу „Базел“ в двубоя от група „С“ на груповата фаза на Шампионската лига. За последен път нападателят е започвал месец октомври без гол през 2003 година, когато защитаваше цветовете на „Байер“ (Леверкузен). Сега головата суша ще се пренесе и в следващия месец, ако Бербатов не порази вратата на „Базел“. В мача срещу швейцарците се очаква българинът да започне като титуляр заедно с Дани Уелбек заради контузиите на Уейн Рууни и Хавиер Ернандес. Другият двубой от тази група е между отборите на „Оцелул“ и „Бенфика“.
Дербито на кръга е в Германия, където колосът „Байерн“ (Мюнхен) приема на своя „Алианц Арена“ милионерите от „Манчестър Сити“ в мач от група „А“ на надпреварата. В другата среща един срещу друг излизат тимовете на „Наполи“ и „Виляреал“. В група „В“ ЦСКА (Москва) приема „Интер“, а „Трабзонспор“ тима на „Лил“. В група „D“ играят „Лион“ и „Динамо“ (Загреб) и „Реал“ (Мадрид) - „Аякс“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване