09/28/11 07:03
(http://e-vestnik.bg/)

Я, сега ли се сетиха герберите за цар Киро? Довчера не го ли крепяха?

Цар Киро, който си царува необезпокоявано години наред, бил арестуван. Срещу него текат данъчни проверки, прокурорски проверки и т. н.

А къде беше до вчера Калин Георгиев, главен секретар на МВР? Знае се къде - шеф на БОП в Пловдив. Регионалната служба за борба с организираната престъпност. Въпросният Калинчо, който държи да изтъква заслугите на премиера, не знае ли какви ги върши цар Киро? Не е ли знаел години наред като полицейски шеф в Пловдив?

А Менда Стоянова от ГЕРБ, която сега е шеф на финансовата комисия на НС, е била директор и зам.-директор на данъчното в Пловдив от 2000 до 2006 г. И тя ли не е знаела, че добре известният цар Киро не си плаща данъци? Строи палати, вози се в лимузини, но данъци не плаща. По принцип. Всички знаят, само данъчната шефка Менда Стоянова не знае?

Ето, това са двама видни представители на ГЕРБ, които имат пряка отговорност за царуването на цар Киро. Сега що не дадат обяснения?
Калин Георгиев ще дава интервюта да обяснява важно как арестували цар Киро. След като избухнаха бунтове.

А къде бяха довчера, когато цар Киро им беше в преките задължения? Дори показните акции на НАП с хеликоптерите пропуснаха цар Киро.

Години наред политици от различни партии го ухажват, оставят го да дерибейства и върши престъпления, защото е брокер на гласове. От неговото съдействие зависи дали ще изберат един или друг в разни райони на страната. Цар Киро по правило играе с властите, върши им услуги, и те му вършат услуги. Дори покрай купуването на гласове вече не му се налага да плаща на корумпирани министри и чиновници. Те му плащат вече.

Сега ще хвърлят вината върху циганите. Пак ще повторим - в размириците има режисирани агитки. Целта е точно това - да се отклони от властите спонтанният гняв на хората след убийството.

* За пояснение на някои читатели - коментар, който е подписан с името на изданието, е редакционен коментар, т. нар. editorial, който изразява мнението на редакцията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване