10/18/11 11:36
(http://www.klassa.bg/)

Уникално за България социално шоу стартира в интернет.

 Уникално за България  социално шоу за тунинговане на автомобили стартира в интернет.  Българските продуценти на риалити формата – една крачка пред Холивуд

Единствен по рода си в Европа тунинг център ще превръща коли в шедьоври. В края на всеки сезон продуцентите ще раздават много награди, една от които е тунинг на автомобила на зрител.

Голямата награда е тунингования в шоуто автомобил!

 

 

 

Изкуството на автомобилния тунинг вече е факт и у нас! За първи път в България стартира онлайн автомобилно тунинг шоу, което от обикновени автомобили ще създава произведения на изкуството в уникален риалити формат.  

 

Още преди официалния си старт, шоуто  вече събра многоброини верни фенове във  Фейсбук страницата си: http://www.facebook.com/OverdriveShow.

 

„Именно във Facebook  Стартирахме първото социално риалити предаване  преди 4 седмици и с тази стъпка изпреварихме дори  хиливудски гиганти като Warner Bros: (http://www.avtora.com/news/2011/10/11/vuv_facebook_startira_purviyat_socialen_serien_film_aim_high_trejlur ), които работят в тази посока” Вече имаме над 200 фена от цяла Европа и над 100 от цял Свят , това ни дава възможност и за международна изява, казва продуцентът от Forward Pictures Николай Митов.

 

В демо версия, качена във Фейсбук, екипът на единствения по рода си тунинг център в Цяла Европа (www.overdrive.bg) тунингова Порше, за да запознае зрителите какъв аудио – визуален  продукт ще получат в бъдеще. Оттук нататък, за всеки нов сезон на предаването, автомобилите за тунинговане ще бъдат избирани от самите фенове чрез онлайн гласуване  във Фейсбук: http://www.facebook.com/OverdriveShow, както и на сайта на шоуто: www.overdriveshow.com.

 

„Целта ни е чрез онлайн гласуване и предлагането на лични автомобили за тунинг, всеки един от нашите фенове да се превърне в съавтор и създател на шоуто. Социалният елемент и създаването на пряка връзка със зрителите е в основата на формата. Шоуто е уникално  не само за България, както и наградата – тунингован автомобил в края на всеки сезон. „Ценим мнението на нашите зрители” добавя Николай Митов.

 

„Най-доброто тепърва предстоиВие създавате шоуто”, обещават от Forward Pictures и Overdrive.

 

 

 

За допълнителна информация:

 

Александър Пенев – Creative Director

 

Тел. 0878 114 677

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване