10/21/11 09:24
(http://radiomilena.com/)

„Сега или никога” – невероятна комедия в ДНА Бургас

 На 26 октомври (сряда) 2011 година от 19.00 часа, Театър „Българска армия” представя  спектакъла „Сега или никога” – невероятната комедия на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров.
Ще имате възможност да се насладите на колоритното семейство Ставреви от телевизионни хит „Стъклен дом”, но този път култовата екранна двойка – Краси Ранков и Стефка Янорова са подкрепени от още един чудесен тандем – актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ – Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” – Ярослава Павлова.
Историята е  много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитния Красимир Ранков.
Спектакъла може да видите в ДНА Бургас от 19.00 часа. Билети можете да закупите на касата на театъра.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване