06/21/12 10:02
(http://radiomilena.com/)

Невероятната комедия ”Сега или никога” на поморийска сцена

IMG 8262 150x150 Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаВ началото на отпускарските месеци, когато всички са на вълна „море любов и още нещо…”, както се казваше в едни знаменит български филм, театър”Българска армия” ще се постарае да е това „нещо”, което ще бъде „черешката на тортата” в морската ваканция на любимата  публика. Става дума за комедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров – пиесата „Сега или никога”.   Публиката ще има възможност да се наслади на колоритното семейство Ставреви от телевизионни хит „Стъклен дом”, но този път култовата екранна двойка –Краси Ранков и Стефка Янорова са подкрепени от още един чудесен тандем – актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ – Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” – Ярослава Павлова. Историята е  много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитния Красимир Ранков. Не пропускайте невероятната комедия „Сега или никога”, с участието на Стефка ЯНОРОВА, Красимир РАНКОВ, Ярослава ПАВЛОВА и Веселин РАНКОВ! Очаквайте я на сцената на Кинотеатър Поморие на 27 юни (сряда) от 19.00 часа. Билети все още могат да бъдат закупени от касата на Читалище Поморие. За допълнителна информация и резервация: 0899 194 949.

 Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сцена

bookmark Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаsvejo Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаgoogle Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаdelicious Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаstumbleupon Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаfacebook Невероятната комедия ”Сега или никога”  на поморийска сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване