12/11/11 18:58
(http://www.klassa.bg/)

Росен Плевнелиев: До края на юни ще имаме национални приоритети

До края на март сме си поставили за цел да определим регионалните приоритети и програми, а до края на юни ще сме готови и с националните приоритети и програми. Това каза вчера новоизбраният президент Росен Плевнелиев пред Нова тв.
Той изрази надежда, въпреки протестите, да не се стига до политическа криза, защото тя би дестабилизирала държавата и ще струва много на гражданите.
По време на обиколките ми из страната стартирахме националния и регионалния дебат за България 2020. Той има много ясна цел – да се подобри социално-икономическата ситуация в страната, каза още Плевнелиев. Според него в разговорите с него хората са били много “креативни и мъдри“ и са се интересували от бъдещето на своите региони.
Много са най-важните реформи, те са поне 10, коментира още Плевнелиев. Сред най-неотложните реформи той посочи пенсионната и здравната, а като несъстояла се все още – административната. По думите на новоизбрания президент, България трябва, както и всички останали европейски държави, да направи системите си устойчиви.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване