01/02/12 16:27
(http://www.klassa.bg/)

И репортер на „Класа“ взриви публиката

Артистът е артист дори когато е скрит под маската и грима! Това доказа в празничната новогодишна вечер и нашият колега Иван Върбанов, медийният репортер на в. „Класа“. Предрешен в блестящи сценични костюми, с черно домино и цилиндър, той се превъплъти в ролята на култовия любовник Мистър Хикс от оперетата „Принцесата на цирка“ на Имре Калман, на сцената на музикалния театър. И още преди да оповестят името му, салонът избухна в аплодисменти. При това – напълно заслужени! Защото Иван сдъвка партитурата като истински майстор, закова височините, а диригентът Игор Богданов сърдечно го поздрави от пулта за успеха! Така медийният репортер на „Класа“ даде своя принос за страхотния успех на празничната новогодишна гала в оперетата, която по желание на публиката бе повторена! Хвала на артистите, на диригентите Игор Богданов и Огнян Митонов, на режисьорката Юлия Маринова!
В превъплъщението на нашия колега няма нищо чудно! Освен че е възпитаник на Факултета по журналистика, Иван Върбанов е завършил с отличие и вокалния факултет на Музикалната академия „Панчо Владигеров“. Шлайфал се е при легендарния български тенор проф. Илия Йосифов, един от корифеите на българския оперен театър. След изявата си в новогодишния концерт оперетните артисти засипаха Иван Върбанов с възторзи и комплименти. Към които се присъединява и екипът на в. “Класа“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване