01/12/12 17:29
(http://radiomilena.com/)

Новата туристическа карта за сезон 2012 на Община Бургас е вече готова

Вече е готова новата туристическа карта на Община Бургас. Тя е в мащаб 1:54 000 и тираж 5 000 екземпляра. Картата обхваща цялата територия на общината и представя богатството на туристическия продукт, който се предлага през 2012 г.

За първи път подобно издание излиза още преди активния туристически сезон и ще бъде полезно в предстоящите туристически борси.

Туристическият информационен център на общината успя да обедини бургаските картографи, дизайнери и специалисти на принципа на публично-частното партньорство. Изданието още от самата корица носи неповторимия бургаски дух.

Картата е с размери 70/100 см., като дипляната съдържа богата информация за общината и предстоящия туристически сезон 2012 г.

За високото качество на новата туристическа карта говори и решението на Българската картографска асоциация /БКА/ да постави логото си на бургаското издание. Това недосмислено говори за постигнато качество и международно приет стандарт.

Картографската основа в мащаб 1:54 000 позволява в бъдеще да се осъществяват тематични карти за културното наследство, туристическите атракции, защитените територии на Бургас, както и да се очертаят познавателни маршрути и проектира интерпретативна инфраструктура на територията на цялата община.

Създатели на новата туристическа карта на Бургас, сезон` 2012 са ТИЦ – Бургас и Международния търговски и културен център – ГЕОПАН /картография/.

Малка част от тиража ще бъде пуснат по книжарниците в града.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване