01/21/12 11:44
(http://radiomilena.com/)

ГЕРБ-Бургас празнува Бабинден в „Долно Езерово”

Над 150 жени празнуваха Бабинден в двата пенсионерски клуба – „Вая” и „Тракия”, които се намират в квартал „Долно Езерово”. С  почерпка и интересна програма от песни, танци и стихове те посрещнаха гостите от ГЕРБ, които за втора поредна година специално ги поздравиха с днешния празник.

От клуб „Долно Езерово” към Гражданско сдружение ГЕРБ върнаха жеста към посетителите на клуба. Възрастните дами бяха поздравени и от народния представител Стоян Гюзелев. Специални гости на празника бяха  и общинските съветници на партията Димитринка Буланова и Коста Костов. С много чувство за хумор пенсионерите изнесоха на гостите си подготвената програма. Хорът изпълни традиционните за днешния празник народни песни. Сред възрастните хора се открояваха и няколко мъже, които правеха всичко възможно днес техните дами да се чувстват специални.

Сред присъстващите пенсионери бе и най-възрастната акушерка в „Долно Езерово” – Пенка Николова. Тя бе поздравена лично от гостите. Баба Пенка-акушерката, както я наричат местните, почерпи всички присъстващи по случай личния й празник. Тя заедно с други жени от клубовете демонстрираха ритуала израждане. Пенка Николова бе дарена с различни подаръци от повечето присъстващи. На раздяла пенсионерите пожелаха на гостите от ГЕРБ да бъдат здрави и ги поканиха отново да ги посетят на осми март.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване