01/23/12 05:32
(http://radiomilena.com/)

Семинар по стандартни танци с участието на КСТ „Поморие”

Изминалият уикенд, след един дълъг и изпълнен с положителни емоции деня децата на клуб по спортни танци „Поморие”се завърнаха от София. На 21.01.2012г. в столицата се проведе първият семинар по стандартни танци с лектор световният шампион за професионалисти по стандартни танци Лука Барики. На събитието взеха участие всички състезатели на КСТ „Поморие”-  най-проспериращият млад клуб по спортни танци в последните години.
В двучасовия семинар проведен от един от най-великите треньори поморийските деца успяха да научат много новости и техники, които ще допринесат за тяхното усъвършенстване. Бяха затвърдени и нещата, научени до сега, което от своя страна доказа на техните треньори, че работят в правилна посока. Фактът, че всички състезателни двойки на КСТ „Поморие” бяха отделени в самостоятелен семинар говори за тяхното развитие и качество на танцуване. За постигане на максимален ефект от тренировъчния процес бе отделено време и за индивидуална работа с г-н Барики като всяка една двойка успя да покаже своите лични качества и достойнства. Децата бяха изключително внимателни и изпълнителни при всяка стъпка, която трябваше да отработят.
Накрая на деня бе отделено  време за кратка беседа между Лука Баричи и треньорите на КСТ „Поморие” Явор Вълчев и Теодор Янев, където стана ясно че, световният шампион е възхитен от дисциплината и таланта на нашите състезатели.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване