01/25/12 10:55
(http://radiomilena.com/)

Цветанов: Вие сте политически популисти

Когато МВР работи, не трябва да възприемате, че полицейските служители са назначени от ГЕРБ, Борисов или Цветанов. Те се ръководят само и единствено от интереса на България и върховенството на закона. Това заяви от парламентарната трибуна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. По думите му се допускат грешки. Има и органи, които да определят основателни ли са те.

Знаете добре за случая Мировяне. Това, което се осъзнава като грешка и са понесени съответните наказания от ръководни служители на МВР, които пряко отговарят за това, което се случва, посочи Цветанов.

Министърът каза още, че разчита на българските граждани, които искат само да има справедливост и съдебната система да дава тези наказания, които съответстват на степента на извършеното.

От трибуната на парламента вътрешният министър отправи обвинения към Коалиция за България с въпроса защо не са се разграничили от Пешо Сумиста. Вие сте политически популисти, които не са носили политическа отговорност за всичко, което се е случило, подчерта Цветанов. /КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване