02/22/12 10:46
(http://radiomilena.com/)

Включи твой филм, фотография или музика във „Включи града“

„Как мога да се включа във „Включи града“?“, „Бих искал да участвам в новия бургаски фестивал“ – това четем все по-често в мейлите и чуваме в обажданията на различни хора до община Бургас. И въпреки че в по-голямата си част програмата на най-новия бургаски фестивал вече е финализирана, възможности за включване на още участници и събития все още има. Ето какви са те:

 

Ако професионално или непрофесионално сте снимали филм, свързан с Бургас, ако сте автор на фотография, вдъхновена от града ни и случващото се в него, ако сте създател или изпълнител на стойностна музика – то вие сте добре дошли като участници във фестивал „Включи града”. Ние ще предоставим възможност да представите таланта си пред широка публика, а за най-добрите участници ще осигурим награди. Ако Бургас е вдъхновение за Вас и търсите пространство за изява на таланта си, изпратете ни Ваш авторски филм, снимка или музикално изпълнение, с които искате да участвате, на: vkluchigrada@gmail.com. В мейла непременно напишете името си и предпочитан начин за контакт с Вас – телефон, мейл, др. Ще се свържем с всеки един, заявил желание за участие.

 

Срокът за събиране на предложения е до 12 март.

 

Дотогава продължава и регистрацията за уъркшопите /творчески ателиета/ във „Включи града”. Тя става през сайта на фестивала www.vkluchigrada.com , където има качена и подробна информация за всеки един от тях. .

 

„Включи града” е фестивал за съвременно изкуство, който ще се проведе за първи път в Бургас от 23 до 25 март в Морската градина – от Културен център Морско казино до Графична база. Всички събития в програмата са с вход свободен. Фестивалът се организира в рамките на проект на Община Бургас  „Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще”, Договор № BG161PO001/1.1-10/2010/004, финансиран по ОП „Регионално развитие” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване