03/06/12 19:55
(http://www.klassa.bg/)

Стойчо Младенов взима спортно-техническата власт в ЦСКА

ЦСКА официално представи Стойчо Младенов като треньор на тима. Договорът на специалиста е за 2 години и 4 месеца, като на практика той взе цялата спортно-техническа власт в клуба. Контрактът му е с опция при отлични резултати за продължаване с още две години. На пресконференция по представянето му присъстваха изпълнителният директор Венци Живков, новият председател на Надзорния съвет Димитър Пенев и самият Младенов. Живков започна брифинга с пожелание за успех към новия треньор. „Щастлив и радостен съм, че съм днес тук, заедно с вас. Горд съм, че една легенда - Димитър Пенев,  става председател на Надзорния съвет. Изключително щастлив съм и от факта, че Младенов поема тима. Искам да му благодаря и да му засвидетелствам моето уважение. Това е най-добрият избор за ЦСКА. Съмнения няма", сподели Живков. Новият председател на Надзорния съвет в клуба Димитър Пенев също изрази задоволството си от назначаването на Младенов. „Дойде времето той да поеме ЦСКА. Той има богат опит. Има голям принос към ЦСКА и националния. Честитя му и му пожелавам успех. За феновете мога да кажа, че идва момент да подкрепят тима, да напълнят стадиона и да намалят бирата", сподели в типичния си стил Стратега. Стойчо Младенов ще работи с екип в състав: Анатоли Нанов (помощник-треньор), Илиян Василев (треньор на вратарите), Веселин Маргаритов (кондиционен треньор), Бисер Цолов (анализатор). „Радвам се, че отново съм у дома. Радост и щастие изпитвам сега. Ние с г-н Пенев се познаваме много отдавна. Имаме единомислие, това е важното. Уеднаквихме разбиранията си с Димитър Борисов. Трябва да доведем нещата до задължителен край. Задължително е ЦСКА да се бори за титлата и да се представя добре в Европа", сподели амбициозният нов наставник на „червените“. Той е доволен от проекта, с който се е обвързал. "Идвам с идеята за дългосрочна работа. Приех предложенията на ръководството без никакви претенции. Те също се съгласиха с твърдите ми искания относно спортно-техническата част. Искам да направим отбор, с който привържениците да се гордеят, а останалите състави да се съобразяват с „червените", добави Младенов.
Венцислав Живков пък внесе яснота и около картотеката на дошлия от „Черноморец“ Абел Анисе: "Относно случая „Анисе“, той не е картотекиран в ЦСКА, всички го знаете. На дневен ред въпросът с Анисе остава отворен, не искам да го коментирам, защото виждате, че не сме крайни хора. С него сме подписали като свободен агент, не сме искали да го крадем от „Черноморец“. Нападките срещу ЦСКА са неоправдани и водят до напрежение, което рефлектира върху играчите и ръководството. Ще се постараем да го картотекираме в ЦСКА, когато е възможно, на този етап не е възможно", разкри Живков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване