03/07/12 16:48
(http://www.klassa.bg/)

bTV Lady обяви уникален фотоконкурс

В най-женския месец от годината – март, bTV Lady кани всички дами да се почувстват неотразими. От 8 до 15 март дамската телевизия в семейството на bTV Media Group организира фотоконкурс, който освен неповторимо изживяване ще донесе на някои от участничките и страхотни награди.
Желаещите да се включат в него могат да посетят Сердика център София (бул. „Ситняково” 48), където за тях ще се погрижат професионални гримьори или стилисти. След това дамите ще бъдат фотографирани на специална фотостена с визията на пеперудата – символа на bTV Lady, а техните снимки ще бъдат публикувани на следващия ден на сайта www.btvlady.bg. Петте участнички, събрали най-висок рейтинг от потребителите в сайта, ще спечелят 5 уникални бижута с розова кристална пеперуда, както и други атрактивни награди.
Специален гост на събитието ще бъде лицето и гласът на bTV Lady – Елена Петрова. На 9 март, петък, между 18 и 19:30 часа почитателките й ще могат да се срещнат и снимат с нея за спомен.
Дамите, които нямат възможност да посетят търговския център, също могат да се включат във фотоконкурса. От 8 до 15 март те могат да изпратят своя снимка на game@btv.bg, като задължителното условие е да бъдат облечени в рокля с някой от цветовете на bTV Lady – лилав, розов или зелен.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване