03/14/12 18:45
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" излиза на "Лаута" за победа със състава от двубоя с "Монтана"

„Левски“ ще започне срещу „Локомотив“ (Пловдив) с почти същия състав, с който стартира и срещу „Монтана“ (3:0) в неделя. Двубоят е днес от 13,00 часа на стадион „Лаута“.
"Няма да правя много промени, защото представянето ни в последната среща беше много добро. Промени се правят, когато нещо не върви", заяви старши треньорът на „сините“ Николай Костов. Той беше попитан как ще процедира с Иван Цветков. Нападателят започна като резерва срещу Монтана, но през второто полувреме се появи на терена и набързо вкара два гола. "Щом като смяна той вкарва, значи е по-добре да бъде резерва", пошегува се Костов. Хубавата новина за треньора е, че той може да разчита на всичките си футболисти, тъй като няма нито контузени, нито наказани.
"Левски" беше обявен за фаворит и от букмейкърите. Bet-at-home.com определи коефициент от 1,85 за "сините". Ставката за пловдивчани е 3,50, а равенството е оценено на 3,25. В другата среща от турнира за Купата на страната водещият букмейкър счита ЦСКА за суперфаворит срещу "Септември" (Симитли) с коефициент 1,05. Успехът за домакините се котира с 18.00. Bet-at-home, който е и основен спонсор на родното футболно първенство, ще награди всички любители на изненадите с 10 ваучера по 100 лв., ако поне един от столичните грандове отпадне от надпреварата.
Старши треньорът на „Левски“ Николай Костов осъзнава значението на сблъсъка с „Локомотив“ (Пловдив), но пък смята, че напрежението трябва да бъде в лагера на съперника. "За нас този двубой не е от такова значение, каквото е за домакините. За тях това е единственият начин да се класират за Лига Европа, докато за нас това просто е едно препятствие. Да, ние също искаме да спечелим турнира, но за нас животът не свършва с този мач", коментира наставникът на „сините“.
Според специалиста силната страна на пловдивчани е нападението им. "Ключовите играчи на противника ни са атакуващите. Имаме план как да им се противопоставим. Иначе не сме тренирали дузпи, защото не смятам, че трябва да мислим за равен", завърши Костов. Момчетата на треньора Емил Велев също се заканиха да постигнат успех срещу столичния гранд и да се опитата да атакуват участие в евротурнирите.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване