03/14/12 16:43
(http://www.klassa.bg/)

Нови сериали и здравно риалити по БНТ

Тази пролет БНТ е приготвила качествено забавление с няколко нови сериала в една перфектна комбинация от драма, екшън, литературна класика и криминални загадки, съобщиха от обществената телевизия за „Класа“.
Хитовият италиански сериал „Код червено” ще разкаже историята на сплотен пожарникарски отряд с напрегнато работно ежедневие и интересни лични съдби. Командир на пожарникарите е Пиетро Вега, а неговите момчета са най-добрите и най-смелите - неразделни са от 10 години и са заедно в стотици успешни акции.
Смелост и решителност, но в комбинация с неповторим финес ще предложи на зрителите ненадминатият Кенет Брана в ролята на инспектор Курт Валандер в едноименния сериал - „Валандер”. Историята е вдъхновена от романите на Хенинг Манкел. Действието се развива в малко градче с колоритно население и опасни изненади, които създават достатъчно работа за Валандер.
За зрителите на БНТ предстои още една вълнуваща и неочаквана среща с български звезди в международната продукция по класиката на А.С. Пушкин - „Капитанската дъщеря". Четирисерийният италиано-български филм е заснет в България през 2010 г. с участието на много български актьори. Зрителите ще се насладят на великолепната актьорска игра на младата актриса Ванеса Хеслер и на действие с интригуваща фабула.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване