03/15/12 10:56
(http://radiomilena.com/)

Бедрос Азинян гостува на Галерия „13-тото стъпало”

Казанлъшкият фотограф-художник Бедрос Азинян ще покаже част от своята юбилейна изложба „Кръстопътища“ в бургаската галерия за фотография 13-то стъпало, след представянето и в един от културните центрове на София- Централния военен клуб на армията.
„Кръстопътища“ е експозиция, която Бедрос Азинян създаде за своя 50 годишен юбилей. В нея са включени цветни и черно-бели фотоси от различни творчески периоди на фотограф-художника.

Бедрос Азинян е роден на 8 декември 1960г. През 1984г. завършва ССУПФ „Юлиус Фучик“-София”Юлиус Фучик” – София. Следващата година става член на Клуба на фотодейците в България. 1990г. е удостоен със званието фотограф-художник от министерство на културата.

През 1995г. получава наградата „Фотограф на годината” на Община Казанлък. чески периоди на фотограф-художника.

Бедрос Азинян е роден на 8 декември 1960г. През 1984г. завършва ССУПФ „Юлиус Фучик“-София. Следващата година става член на Клуба на фотодейците в България. 1990 година е удостоен със званието фотограф-художник от Министерство на културата.

Бедрос Азинян има многобройни участия на фестивали и конкурси по фотография.

В последните няколко години Азинян е сред най-награждаваните  по света български фотографи.

 

Поредната изложба в Галерия „13-тото стъпало” – „Кръстопътища” ще бъде открита на 16 март 2012г. в 18,00 часа – Бургас, ул.”Александровска” № 78.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване