03/27/12 19:25
(http://www.klassa.bg/)

Тимошенко легло до легло с жена-убиец

В стаята в Харковската изправителна колония, където бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко излежава присъдата си за газовите сделки с Русия, може да настанят и жена , осъдена за предумишлено убийство, съобщи Нюзру. Преди няколко дни в помещението е било поставено трето легло. Тимошенко е съобщила на адвоката си , че новата й съкилийничка може би ще бъде „учтива, интелигентна и толерантна“ жена, извършила убийство. Според защитника на Тимошенко, депутата Сергей Власенко, това застрашава живота й. Той не изключва вероятността присъдата на новата съкилийничка да бъде променена, за да не изглежда всичко „толкова трагично“. Депутатът добави, че в стаята има непрекъснато видеокамера, но тя само наблюдава, а не записва .“Ако не дай Боже нещо се случи, затворническата служба ще каже, че не знае какво е станало“, смята Власенко, цитиран от Интерфакс.
В момента в една стая с Тимошенко излежава присъда от 7 г. за финансови далавери жителка на Харков, но има подозрения, че тя служи като доносник.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване