04/25/12 16:22
(http://www.klassa.bg/)

Марсело Биелса обеща испански сблъсък за титлата

Старши треньорът на „Атлетик“ (Билбао) Марсело Биелса обеща на привържениците на тима испански финал в тазгодишното издание на турнира Лига Европа. За тази цел обаче неговият отбор трябва да заличи пасива си от 1:2 на „Спортинг“ (Лисабон), за да се класира на финала, където ще се изправи срещу победителя от двойката „Валенсия“ - „Атлетико“ (Мадрид), (2:4 в първия двубой).
“Не показахме най-доброто си лице в първата среща и сега трябва задължително да победим в реванша. Момчетата ми са готови за нова голяма победа и съм убеден, че ще я постигнем. Колкото и трудно да ни бъде, ще направим всичко, за да има испански финал в Лига Европа“, заяви Марсело Биелса. В състава на домакините няма контузени футболисти и всички са на линия за двубоя със „Спортинг“ (Лисабон). В атака Марсело Биелса отново ще разчита на машината за голове Фернандо Йоренте, а от задни позиции ще му помагат Оскар де Маркос, Андер Херера и Андер Итураспе. Гостите пък ще разчитат на нападателя Рики ван Волфсвинкел за попадения във вратата на „баските“.
В другата среща на стадион „Местая“ един срещу друг излизат „Валенсия“ и „Атлетико“ (Мадрид). Задачата на домакините е доста трудна, тъй като те ще трябва да реализират два чисти гола, ако искат да отстранят своя опонент от надпреварата. Наставникът на „Атлетико“ (Мадрид) Диего Симеоне обаче обеща, че тимът му ще играе нападателно и задължително ще търси гол във вратата на „Валенсия“. „Нападателната ни мощ е много голяма и ще бъде истинско чудо, ако не успеем да реализираме поне един гол. Ще играем единствено за победа и за място на финала“, заяви Диего Симеоне.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване