05/08/12 04:31
(http://radiomilena.com/)

Достойно представяне на КСТ Блясък

През изминалият празничен уикенд се проведоха две състезания от спортния календар на Българска федерация по спортни танци.

На 5 май в спортната зала на Гранд хотел Поморие се проведе турнир за Купа Поморие. Клуб по спортни танци „Блясък“ уважи мероприятието организирано от Община Поморие и КСТ „Поморие“ и участва с две от танцовите си двойки. В първата част на турнира в клас 11 Е представителите на КСТ „Блясък“ Денислава Дерменджиева и Валентин Либчев достигнаха до финала , класираха се на второ място и спечелиха сребърните медали. Във втората часта на турнира Тодор Тодоров и Ваня Атанасова се състезаваха в клас 9 Е и отново достигнаха до финала , където съдийската комисия им отреди петото място.

Рано сутринта на 6 май-Гергьовден празник на гр. Поморие малките състезатели на Клуб по спортни танци „Блясък“и техният треньор Веселин Тодоров отпътуваха за град Сливен за да вземат участие в организираното от КСТ “ Туида“ състезание за Купа България . В турнира взеха участие над 200 състезателни двойки от цяла България. Първи на танцовия подиум стъпиха състезателите в клас 11 Е. Предсавителите на КСТ „Блясък“ в този клас Дени и Вальо показаха , че са във върхова форма и безапелационно спечелиха първото място и златните медали. При най-малките в клас 9Е Тодор Тодоров и Ваня Атанасова се качиха на почетната стълбичка, класирайки се на трето място и завоювайки бронзовите медали.

Късно вечерта удоволетворени от завоюваните медали децата отпътуваха за град Поморие, където празника вече беше към своя край.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване