05/23/12 16:30
(http://radiomilena.com/)

Мегаструктура ще мине през Бургас на път към „Лукойл Нефтохим“

Две огромни съоръжения ще бъдат разтоварени в Пристанище Бургас и ще минат през града, за да стигнат до крайната си цел –рафинерията „Лукойл Нефтохим“. Общото им тегло, заедно с машините, които ще ги превозят, е 571 тона. Такава мегаструктура не е виждана досега в Бургас и организацията по посрещането й е много сериозна.

Във връзка с планираното транспортиране на извънгабаритния товар по маршрут Пристанище Бургас – ул. “Христо Ботев” – ул. “Одрин” – „Лукойл”, се налага демонтиране на част от тролейбусната мрежа. Поради това, считано от 26 май до края на транспортирането, тролейбусни линии Т1 и Т2 ще бъдат обслужвани от автобуси със следното разписание /виж линка/:

 

http://burgasbus.info/burgasbus/?p=1523http://burgasbus.info/burgasbus/?p=1523

 

Транспортирането ще стане в ранните сутрешни часове, когато движението не е толкова натоварено. При всички положения, докато огромните превозни средства с още по-огромния им товар са на пътя, там няма да бъде допуснат никой друг.

Очаква се операцията да протече в един от последните дни на месец май, за което медиите и обществеността ще бъдат уведомени допълнително.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване