05/27/12 07:24
(http://radiomilena.com/)

Жълт код в 25 области на България

dyjd 150x150 Жълт код в 25 области на България Жълт код е обявен в почти цяла България, с изключение на източната част на страната, съобщиха от НИМХ. Кодът е в сила заради очаквани интензивни валежи в 25 области – Търговищка, Великотърновска, Габровска, Старозагорска, Пловдивска, Пазарджишка, Благоевградска, Смолянска, Кърджалийска, Хасковска, София-град, София-област, Пернишка, Кюстендилска, Видинска, Врачанска, Монтанска, Плевенска, Ловешка, Русенска, Разградска, Силистренска, Шуменска, Сливенска и Ямболска.
Зелен код е обявен само за 3 области в Източна България, където се очакват само слаби валежи. Това са областите Добричка, Варненска и Бургаска, предава Агенция Кросс.
Отново по-значителни ще са валежите в Западна и Централна България. В източните райони ще превали около и след обяд. Вятърът през по-голямата част от деня ще бъде от изток, предимно слаб, временно засилващ се по време на гръмотевична дейност. Максималните температури в повечето места ще са между 16° и 21°, но в местата с по-продължителни валежи ще остават по-ниски – около 14°-16°.
Времето е опасно, предупреждават от НИМХ. Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите.

 Жълт код в 25 области на България

bookmark Жълт код в 25 области на Българияsvejo Жълт код в 25 области на Българияgoogle Жълт код в 25 области на Българияdelicious Жълт код в 25 области на Българияstumbleupon Жълт код в 25 области на Българияfacebook Жълт код в 25 области на БългарияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване